btbsickerrund1

03.02.2010

Deep Canyon Trail

button8

reisinformatie

button7

prijsinformatie

button0

baliroutemap
Weather_normal

Wetenswaardig over het weer !

 

BikeTheBest

route: Bali & Harley

 

 

 

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel voorbeeld

 

 

 

 

 

 

 

1

 

zo

Vlucht naar Bali

 

 

 

2

 

ma

Ankunft in Bali-Sanur

 

 

Sanur Beach hotel

3

 

di

Barong Tanz - Celuk - Kerta Gosa - Besakih Tempel - Tirtagangga - Candi Dasa

 

 

Candi Beach Cottages

4

 

wo

Candi Dasa -Tegallalang-Petulu-Tampaksiring -Gunung Batur-Kintamani -Sangsit -Lovina

 

 

Puri Mangga Sea View Resort & Spa,

5

 

do

Lovina-Delphine Vihara Buddha-Lovina

 

 

Puri Mangga Sea View Resort & Spa,

6

 

vr

Bratan,- Buyan- und Tamblingan-Bedugul -Mayong -Sanda

 

 

Sanda Boutique (Butik) Villas

7

 

za

Sanda-Seririt -Pemuteran -Palasari

 

 

Taman Wana Villas and Spa,

8

 

zo

Palasari-Rambut -Tanah Lot-Seminyak

 

 

Resor Seminyak

9

 

ma

Seminyak -Mengwi-Mas-Petulu-Ubud

 

 

Champlung Sari,

10

 

di

Ubud en omgeving

 

 

Champlung Sari,

11

 

wo

Ubud- Sanur

 

 

Puri Santrian

12

 

do

Sanur

 

 

Puri Santrian

13

 

vr

Sanur

 

 

Puri Santrian

14

 

za

Sanur

 

 

Puri Santrian

15

 

zo

Terugvlucht

 

 

 

16

 

ma

Anankomst Nederland/Belgie

 

 

 

 

totaal

 

volgens google maps:

0

0,0

prijs per pers. in €:

Reisinformatie

Bij de opzet van deze rondreis met een motor is ervan uitgegaan dat men voldoende tijd heeft om van het natuurschoon en de bezienswaardigheden van Bali te genieten.
Het aantal kilometer per dag is daarom vrij laag. Bovendien zijn comfortabele maar niet super luxueuze hotelverblijven gekozen die typisch Balinese sfeer uitstralen. Ook is op een uitzonderlijke ligging in de natuur geacht om nog beter de verschillende landschapen van Bali te leren kennen.
De beleving van het dagelijkse leven op het eiland is toch intenser als men zich rustig verplaatst en in “typisch Balinese” hotels logeert.

Daarmee is nikt tegen de fraaie 5 sterren hotels gezegd maar die kun je over al in de wereld tegen komen en daarvoor hoeft men niet naar Bali reizen.
Voor aankomst en vertrek is een strandhotel op Sanur Beach geselecteerd maar met een toeslag kan men ook om alternatieve hotels op andere stranden of in het binnenland vragen. Naar de zes (of meer dagen) rondreis met de motor zijn er twee (of meer dagen) in het kunstenaar plaatsje Ubud geprogrammeerd. Zodanig heeft men voldoende tijd om ook de cultureel interessante omgeving van Ubud nader te verkennen voordat men aan een driedaagse strandvakantie in Sanur Beach of elders met of zonder een huurauto begint.

Bali & Harley           16/13/6+6

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

1

 

zo

Vlucht naar Bali

 

 

 

Als men na een lange vluchtin een taxi of de transferbus stapt komt men de eerste keer in aanraking met de verkeer op Bali. Men lijkt op de verkeerde kant van de weg te rijden en bovendien nog wat chaotisch kriskras.
Misschien is dit voldoende aanleiding om zich nog eens met een paar tips over verkeersregel bezig te houden.
 

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

2

 

ma

Ankunft in Bali-Sanur

 

 

Sanur Beach hotel

In de jaren zestig ontdekten hippie-globetrotters de strand in Bali. Ze kwamen naar Kuta om het eenzelfde magische klank bezat als de drie andere K's van Azië: Kathmandu, Kabul en Ko Samui.. Kuta is nu eens van de Torremolinos van Indonesië, maar gelukkig zonder de torrenflats van de Spaanse costa's.
Wie Kuta te druk en van te weinig niveau vindt, kan in de andere nabijgelegen stranden onderdak vinden. Eveneens in het zuidelijkste puntje van Bali, maar dan precies aan de andere kant van Kuta liggen de stranden van Sanur. Deze zijn in alles het tegenovergestelde van Kuta Beach. Terwijl de rollende golven van Kuta perfect zijn voor surfers blijft de zee bij Sanur kalm en glad omdat een groot koraalrif de strand beschermt. Dus echt zwemmen kan men alleen bij hoogwater en let wel op; de mooiste stukjes strand zijn vaak gereserveerd voor gasten van de aanliggende hotels. Mooi is wel dat er geen weg langs de strand gaat.
Sanur is modern en biedt een hoop watersportmogelijkheden. Alles in deze stad ademt naar ontspanning. Dit is de perfecte plaats om een massage te regelen of je haar in te laten draaien. Een bruisend nachtleven zul je hier niet vinden maar langs de boulevard vind je een enorm aanbod aan souvenirshops, cafés en restaurants. Er is hier zelfs zoveel variatie in de soorten restaurants dat je iedere dag wat totaal anders kan eten. Voor meer wetenswaardigheden over Bali`s stranden klik hier
 

dag 3 Barong Tanz - Celuk - Kerta Gosa - Besakih Tempel - Tirtagangga - Candi Dasa

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

3

 

di

Barong Tanz - Celuk - Kerta Gosa - Besakih Tempel - Tirtagangga - Candi Dasa

 

 

Candi Beach Cottages

Naar een korte rit in het binnenland kan bij een goede timing het dagprogramma met de beroemde danz van de demonen, de Barong dans in het plaatsje Kesiman of Batubulan beginnen. Daarna wordt de reis voortgezet en in de plaats Celuk, een typische werkplaats van de zilver en gold verwerkende werkplekken bezocht.
Verder gaat het door de tropische vegetatie in richting oosten naar Klungkung. In deze toenmalige koningsstad kan men het historische gebouw, de Kerta Gosa bezoeken. In het verleden zijn in dit gerechtsgebouw de oordelen uitgesproken en schilderijen aan het plafond laten de uitvoeringen daarvan zien. Een echt griezel kabinett. In de tegenover liggende zemende paviljoen Bale Kembang laten de muur schilderijen in het stijl van de Kamasan- of Wayang observaties, berekeningen en scènes uit de historische Balinese leven en hen mythes zien. Tijdens de Hollandse koloniale tijd was dit de wachtkamer van het gerecht.
Naar het passeren van enkele typische Balinese dorpen wordt de grootste tempelcomplex op Bali de Besakih De tempelcomplex liegt op een hoogte van 950 m aan de zuidelijke kant van de heilige Vulkans Gunung Agung. Deze Vulkan wordt als zit van de goden gezien is de middelpunt van het universum . Pura Besakih is de moedertempel van alle tempel op Bali. Het is in feite een in vorm van Terrassen bebouwde arsenaal van meer dan 30 complexen met meer dan 200 verschillende hallen, pagoden en andere gebouwen. De grootste en belangrijkste tempel is de Pura Penataran Agung, die alleen uit zestig gebouwen bestaat. In de binnenste bereik mogen (zoals overall op Bali) niet gelovige niet komen. Omdat hier wolken vaak de regel zijn moet men al heel vroeg opstaan om ook de vulkaan te kunnen zien.
Naar een prachtige rit door de kunstvol aangelegde reisterrassen bereikt men het dorp Selat. Vervolgens gaat het verder naar het waterpaleis Tirtagangga, In deze nier zo toeristische frequenteerde complex zijn op verschillende niveaus kanalen en waterbassins met kristalklaar bronwater. Tijdens een bad kan men de mooie zicht over de prachtige landschap genieten.
Naar dit verfrissend uitstapje gaat de toch verder naar het pittoreske visserdropje Candi Dasa voo de check inbv. In het hotel Candi Beach Cottages.

 

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

4

 

wo

Candi Dasa -Tegallalang-Petulu-Tampaksiring -Gunung Batur-Kintamani -Sangsit -Lovina

 

 

Puri Mangga Sea View Resort & Spa,

De dag begint met een 30 minuten rit langs de kust naar Tenganan. Dit dorp heeft zijn oorspronkelijke cultuur kunnen bewaren. Het is van een stadsmuur omgeven en alleen door een smalle port kan men de ``verleden tijd binnenstappen``. Er zijn geen voerteugen en reclame toegestaan. Midden in het dorp is de verzamelinghal, de school en het rijs depot. De 300 bewoners hebben zich tot heden aan de hinduistische invloeden verre gaand kunnen onttrekken. Zij laten de reisvelden op hun 1.000 hectaren groot landbezit van de Balinezen uit de omgevende dorpen bestellen. Zij spenderen veel tijd aan hun riten, dans en hanengevechten of het maken van de Geringsing, de dubbele Ikat-stoffen die men hier het best kan kopen. Trouwens ook een goede gelegenheid om ook meer informatie over het handwerk op Bali te verzamelen.
Naar een korte rit door de imposante landschap wordt de vleermuisgrot Goa Lawah, waar duizenden vleermuizen leven en ook een kleine tempel te zien is.
De fruitvleermuizen en de pythons die in de grot leven zijn heilig en alle 15 dagen wordt voor hun een tempelfeest aan de met vleermuisguano bedekte altaar gehouden. De grot is de ingang naar een uitgebreid grottensysteem dat tot de Pura Goa, de grottentempel Pura Besakih zou gaan.
Via Klungkung gaat het door de prachtige landschap van centraal Bali. Alleen in dit tussen reisterrassen gelegene "Garuda dorp" worden alle Garuda-Statuen (Staatssymbol Indonesiens) voor heel Indonesië gemaakt. Hier kan men de Balinezen bij hun bewerken van het houd observeren.
 Net verre vandaan is het plaatsje Petulu, waar zich ziens 1965 een hele kolonie witte Heron Birds zich gevestigd heeft. Maar over dag zijn de meeste vogels naar hun voederplaatsen vertrokken en pas tegen 18 uur gaan zij zich weer op hun slaapplaatsen nestelen. In Tampaksiring is de tempel Pura Tirta Empul gelegen. Een tempel met waterbeken waarin de traditionele reinigingsrituelen plaatsvinden. Zieke mensen van het hele eiland komen hier naar toe om het reinigende water met de magische krachten (Panjoran) als heilmiddel te ontvangen. De beiden complexe Gunung Kawi en Tirta Empul zijn ondanks hun historische en religiöse betekenis een beetje afgelegen van de toeristische route en dat maakt ten dele hun uitdaging voor een bezoek uit.
Zij presenteren de historische en religiöse ontwikkeling van het eiland Bali van een animistische steen en goden cultuur tot de wereld van het Hindoeïsme. De reusachtige stenen afbeeldingen aan beide kanten van de Gunung Kawi, de üppige vegetatie en de prachtige ligging in het schaduwrijke daal zijn echt de moeite waard. In Tirta Empul kun je het dagelijkse religiöse leven van de Balinezen van dicht bij leren kennen.
Op de kleine heuvel dicht bei de tempel is de zomerresidentie van Soekarno de toenmalige president van Indonesië gelegen. Naar deze eerste highlights van de dag gaat de tocht door de prachtige rijsterassen bergop tot aan de voet van de Batur Vulkan. Deze heilige berg Gunung Batur is 2.200 m hoog en nog een actief vulkaan.(klik hier voor kaart)

Van daar heeft men een eenmalige panorama op de vulkaankegel Gunung Lebah, het vulkaanmeer en de krater. In het restaurant men tijdens het eten van deze panorama verder genieten.
Voor de reiziger de hier willen stoppen staat het Hotel Lake View, direct aan de rand van de krater ter beschikking. Dit is eveneens de vertrekpunt voor een beklimming van de Batur.
Voor de reiziger die de koelte van de bergen will ontvluchten gaat het verder naar Kintamani gelegen aan de rand van de Krater van de vulkaan Penulisan. Van de rand van deze reusachtige krater met een doorsnee van 12 Kilometer heeft men een fantastische zicht op de 2.200 meter hoge gelegen vulkan Batur, die ook de bijnaam Gunung Lebah ( Berg die in de diepte liegt) heeft. Daarna gaar het afwaarts door een mooie berglandschap in richting noordkust om de mythische tempelcomplex Pura Beji in het dorp Sangsit te bezoeken.
In Sangsit is een van de prachtigste tempel van de regio gelegen. Pura Beji is uit het 15. euuw en aan de godin van de rijs Dewi geweiht. Langs de kust gaat het voorbij Singaraja naar de idyllische badplaats Lovina. Dicht bij is het Puri Mangga Sea View Resort & Spa, Jalan Damai, Lovina, Bali 12789 gelegen waar men zich van de dagtour kan laten verwennen.
 

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

5

 

do

Lovina-Delphine Vihara Buddha-Lovina

 

 

Puri Mangga Sea View Resort & Spa

Voor de reizigers die de top van de vulkaan Batur willen beklimmen betekend het al om 03.00 opstaan Een professionele trekking gids en dragers staan bereid om dit avontuur te ondersteunen. Als het weer meespeelt dan is tegen 06.00 uur een grandioze zonsopgang te beleven. Naar een ontbijt kan men de rest van de voormiddag in de hete bronnen van de sportieve bezigheid bijkomen.
Als verdere aktiviteit is een tocht over het Baturmeer naar Trunyan, aanbevolen. Dit is een van de twee dorpjes met de oorspronkelijke bewoners van. De oerbewoners van Bali's, de "Bali Aga" hebben in Trunyan een speciale begrafenis kult. De overledenen worden niet zo als in Bali algemeen gebruikelijk door verbrand maar onder een "Tarum Menyan"-boom gelegd. Het bijzondere is dat daarbij geen Verwesungsgerüche ontstaan. De Bali Aga leven groten deels nog animistisch. Naar de bezoek in het dorpje gaat het weer terug naar Penelokan en via Kintamani, Sangsit en Singaraja naar de idyllische Badplaats Lovina in het Puri Mangga Sea View Resort & Spa,.(lees verder dag 6)
Wie niet voor een beklimming van de Batur gekozen heeft kan vanuit naar het Melka Excelsior Hotel nach Lovina rijden. Daar zijn Delphine speciaal voor de omgang met mensen getraineerd om hun therapeutische vaardigheden te gebruiken. Maar voordat men met de dieren voor ca. 20 minuten kann gaan zwemmen, worden wel door het personeel uitvoerige instructies gegeven. Op de terugweg naar het ressort kan men nog een bezoek aan het buddhistische klooster „Vihara Buddha" brengen en de rest van de dag de nadere omgeving verkennen of van een strandbezoek genieten of een bad in de ca. 10 km gelegen plaatje Banjar in de hete zwavel bron te nemen.
 

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

6

 

vr

Bratan,- Buyan- und Tamblingan-Bedugul -Mayong -Sanda

 

 

Sanda Boutique (Butik) Villas

Na het ontbijt volgt een korte rit naar het 3-meeren gebied (Bratan,- Buyan- und Tamblinganmeer) en het bergdorpje Bedugul. Van daar kan men een ca. 1 ½ uur durende ochtendwandeling om het Tamblingan meer maken. Daarnaar kan men het aan de Bratan vulkaanmeer gelegen tempel Pura Ulun Danu bezichtigen. Bedugul staat trouwens ook bekend voor zijn specerijen, orchideeën- en fruitmarkt. 
De reis gaat verder langs de noordkust via Mayong in richting Seririt. In Mayong heeft men een prachtige zicht over de mooie rijstvelden. De lunch kan men in een Indonesische Warung met Panoramauitzicht nuttigen. Via een adem berovende bergweg gaat het verder naar Sanda, waar men in de idyllisch gelegen Sanda Boutique Resort in een kleine villa kan uitrusten. De Deense bezitter heeft midden in de koffie en cacao plantage dit kleine juweel van een toeristenverblijf gecreëerd.
 

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

7

 

za

Sanda-Seririt -Pemuteran -Palasari

 

 

Taman Wana Villas and Spa,

Vanuit Sanda gaat het naar Seririt en verder in richting Pemuteran waar men in het romantische Hotel Taman Sari Cottages verblijven kan als men niet voor een overnachting in Sana heeft gekozen.
Van Pemuteran kan men met een boot in ca. 20 minuten naar Menjangan Island varen om er bv. enkele uren te snorkelen. Hier kan eenvoudig de bonte onderwaterwereld met het voeren van de handtamme koraalvissen beleefd worden.
Daarna rijd men verder in richting van de nationale park naar het dorpje Palasari waar men de grootste en mooiste katholieke Kathedraal van Bali kan bezoeken.In het 5 km verder op gelegen Blimbingsari heeft eveneens een kerk die de protestante kerkgemeenschap behoort. Deze Balinese enige twee christelijke kerkgemeenschappen zijn onder invloed van de Nederlandse bezetting in 1939 ontstaan. Een overnachting kan in het Taman Wana Resort & Spa - einem First Class Villen-Resort met eenmalige uitzicht over het stuurmeer van Palasari. Dit hotelresort liegt midden in de rijstvelden terrassen. ( 2.5 uur van Ngurah Rai airport, 15 minuten van Gilimanuk of Negara City) Klik hier voor omgevingskaart.
Gilimanuk is de havenstad diens veerboten Bali met 3 km verder op gelegen Java in 20 minuten takt verbind. Behalve dan Warungs, shops, talloze hotels en een klein museum is niet veel te beleven. Alleen voor duikers blijkt de omgeving mooie koralenbanken te bieden.
Negra is de hoofdstad van de regio Jembrana en een meer Javaanse uitstraling. Wie in tempelcomplexen geïnteresseerd is kan die 2004 opengestelde Pura Jagatnatha bezoeken. Maar 1 km in het zuiden van Negara is het plaatsje Loloan Timur aar alleen moslims immigranten uit Sulawesi ziens 21653 wonen. Hun huizen hebben twee verdiepingen en hebben een heel andere uitstralingen dan de Balinese huizen.
In Perancak vind men de invloed van de immigranten uit Sulawesi in de mooie visserboten terug. Vroeger was dit de belangrijke haven voor de transport van en naar Java. Heden is een rustige visserhaven en heeft weer een strand waar de schildpadden komen. Kurma Asih heet de station die ervoor zorgt dat uit de eieren schildpadden komen en veilig de zee bereiken. In Jembrana districht woirden alle twee weken op donderdag in een van de plaatsen Banyubiru , Delod Berawah of de vele kleine plaatsen de Mekepung races met de waterbuffels gehouden.
 

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

8

 

zo

Palasari-Rambut -Tanah Lot-Seminyak

 

 

Resor Seminyak

De Rambut Siwi Tempel is een van de heiligste tempels op Bali's. Er wordt een relikwie van de heilige Brahmanenpriester Dhyang Niratha bewaard die volgens de legende voor ca. 350 jaren het hele dorp door de magische kracht van een van zijn haren heeft gereed.
Aan de surfer Beach Medewi voorbij is nog die 45 km voor Den Pasar gelegen strand van Soka te noemen. Hier heeft men een zwarte zandstrand met een kleine park en het oostelijke gedeelte een grot met duizenden zwaluwnesten. In het westelijke gedeelte van de strand is een grot met vleermuizen die groter zijn als die in Goa Lawah. Bereikbaar is de grot alleen bij eeb. Omdat men in Soka hoofdzakelijk van de vang van vis en lobbster leeft is het misschien een goede gelegenheid om deze lekkernij te genieten.
De reisdag wordt afgerond door een bezoek aan de tempel Tanah Lot. Deze pittoresk gelegen tempel op een fels ca. 200 meter van de kust verwijderd is een must tijdens de zonsondergang. Uiterraad is men er niet alleen en het wordt razend snel donker. Een redenen meer om maar een kort stuk naar een hotel in Seminyak of Legian te rijden. In hoeverre er nog een kort bezoek aan de bekende galerijen voor meubelen gebracht wordt moet ieder toerist maar zelf bepalen.
 

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

9

 

ma

Seminyak -Mengwi-Mas-Petulu-Ubud

 

 

Champlung Sari,

Vandaag is de laatste dag op het motorbike en bestaat de mogelijkheid Denpasar het bike tegen een auto in te ruilenen zich aansluitend op weg te begeven voor bezoeken in de omgeving van Ubudo..
Naar een korte tijd wordt de beroemde Orchideeënmarkt "Pasar Candi Kuning" bereikt. Aansluitend is voldoende tijd om een bezoek aan de Staatstempel van de koningsdynasty Gelgel de Pura Taman Ayun in het idyllische dorp Mengwi te brengen. Omdat het dorp Mas op de route ligt worden de houtsnijderzaken bezocht en misschien hun bij de artistieke werkzaamheden observeert.
Als er nog tijd is kan men botenschappen op de traditionele markt van Ubud doen of de Pejeng tempel of het Neka Museum bezoeken. In het Neka Museums is er een permanente tentoonstelling van de inmiddels internationaal bekende schilders te zien, die zich in de 30iger jaren van de laatste eeuw in een kustennaar kolonie in Ubud gevestigd hebben.
Ubud is een ideale plaats om Souvenirs te kopen omdat men hier de grootste keuze van Sarongs, schilderijen en Batikdoeken of sierraden heeft.
In Betulu ca. 13 km van Ubud kan men de al avondlijke inval van de beroemde vogelen de Heron meemaken en van te voren eventueel het atelier van de bekende schilder Yan Suryana bezoeken. Ok kan het atelier cq. museum van een van de bekendste schilder van Indonesië van Antonio Blanco bezocht worden. Hij wordt vaak ook de Salvador Dali van Azië genoemd. Verder kan een traditionele fabriekvoor natuurzepen, massageolie en andere producten uit puur plantaardige ingrediënten bezocht worden.
 

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

10

 

di

Ubud en omgeving

 

 

Champlung Sari,

Heden is Ubud en zijn omgeving voor allen door zijn immense aantal kunsthandwerkplaatsen en galerijen bekend. Maar in Ubud zijn ook twee musea met Balinese kunst. Een bezoek is aanbevelenswaard om een beter zicht op traditie, kunst en kitsch te krijgen. Het eerste museum is het Puri Lukisan, dat naast een mooie garden met vijverpartijen vol lotosblumen ook taalrijke statuten van de goden heeft. Alleen al de garden is de moeite waard maar imposanter zijn toch de vele schilderijen over het dagelijkse leven op Bali.Naast de tradionele en modere zijn er ook schilderijen die de inbreuk van de toerisme in het leven op Bali laten zien. Het museum heeft ook een Website!
Het tweede museum in Ubud in het Museum Neka. Het liegt iets buiten Ubud, aan het rand van een groen daal.Ook hier is een grote aanzameling van klassische en moderne Balinese kunst. In een klein paviljoen worden tekeningen van de I Gusti Nyoman Lempad getoond, de beroemde kunstenaar van Bali in het 20.eeuw.
 

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

11

 

wo

Ubud - Sanur

 

 

Puri Santrian

Na het verkennen van het binneland gaat het terug aan de kust om nog enkele dagen van het strandleven en den nahbije omgeving van Samur te genieten.

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

12
14

 

do

Sanur Beach

 

 

Puri Santrian

 

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

15

 

zo

Terugvlucht

 

 

 

 

dag

datum

dag

route

mijl

tijd

hotel

16

 

ma

Anankomst Nederland/Belgie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bal_rijsveldenairoic_
Bal_3Tirtagangga
Bal_4PuraTirtuEmpul_
Bal_6Bedugul
Bal_7PalasariChurch
Bal_8RambutSiwiTempel
Bal_7TanahLot
Bal_9Ubud2
bal_8markt
Bal_gekko

prijsinformatie

  • In de tabel aangegeven prijzen zijn inclusief alle belastingen. Als deze tussentijds verhoogd worden moeten wij deze aan U doorberekenen.
  • Wat wel of niet in de prijzen inbegrepen is dat vindt u onder de button <reisvoorwaarden>.
  • De prijzen voor motorhuur- en accommodatie zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid berekend.
    Indien de accommodaties zijn volgeboekt zal een gelijkwaardig alternatief worden gereserveerd. Hiervoor kan een meerprijs gelden.
  • In hotels gelden hogere prijzen tijdens feestdagen, speciale evenementen of bepalde weekdagen. Mocht uw verblijf in een dergelijke periode vallen, zal de prijs u bij bevestiging van de boeking worden meegedeeld.
  • Bij de prijsbepaling van de motorhuur is er rekening gehouden met de seizoenprijzen.
    Eventuele op korte termijn door de verhuurder voorgenomen prijsverhogingen of speciale kortingen zullen u bij bevestiging van de boeking worden meegedeeld.
a_button8_1

Nr.

BikeTheBest               Bali & Harley               16/13/6+6
O f f e r t e         

 

Inclusieve

1

13 hotelovernachtingen 4* soms met ontbijt voor 1 pers. in 2 pk
Sanur 1, Candi Dasa 1, Lovina 2, Sanda 1,Palasari 1, Legian 1, Ubud 2, Sanur 4

2

6 dagen Harley Davidson of Honda motor: vrije keuze incl. verzekering
 met eigen risico $ 1.000 en ongelimiteerd mijlen

3

 6 dagen (op wens ook minder) huurauto

 

4

Totaal al inclusieve per persoon:
met duo passagier in 2 persoonskamer
enkele bestuurder in 2 persoonskamer
enkele bestuurder in 1 persoonskamer

Totaal zonder vlucht per pers.:
950,00
1.295,00
1.715,00

 

Exclusieve maar door ons aangeboden voor de laagste tarief:

5

Retourvlucht Brüssel/Düsseldorf/Amsterdam/Frankfurt naar Den Pasar met twee tussenstops. Voorbeeld economy class Chian Air:
1 CI 62Q  7 FRA TPE SS2  1120 0605   
2 CI 687Q  1 TPE DPS SS2  0915 1420   
3 CI 688Q  5 DPS TPE SS2  1530 2040    
4 CI 61Q  5 TPE FRA SS2  2330 0650 

6

Annulerings- en reisverzekering met basis ongevallenverzekering
als partne-/ of eenpersoons verzekering

7

Aanbetaling: vluch + reisverzekering + 20% van rest binnen 14 dagen estbetaling uiterlijk 4 weken voor vertrekdatum:

a_button8_1